لوازم خانگی برقی

راهنمای خرید همزن برقی باکیفیت و ارزان بازار

همه نکات در مورد خرید همزن برقی، که لازم است بدانید

نکات برگزیده مطلب
  • همزن برقی چیست؟
  • انواع همزن های برقی
  • همزن برقی معمولی یا ایستاده (کاسه‌دار)
  • نکات مهم و کاربردی هنگام خرید همزن برقی
  • آموزش شستشو و تمیز کردن همزن برقی
  • روش نگهداری از همزن برقی
  • برندهای معروف همزن برقی

وجود همزن برقی هم برای حرفه‌ای‌ها واجب است و هم مبتدی‌ها. حتما لازم نیست از آن دسته دوستانی باشید که کیک‌های سبز و قرمز و آبی درست می‌کنند و می‌توانند انواع دسرها و کیک‌ها یا غذاهای خوشمزه را در عرض سه‌سوت آماده کنند؛ برای هم‌زدن تخم‌مرغ و درست‌کردن یک کوکوی ساده هم استفاده از همزن برقی خیلی بهتر از همزن دستی است. شاید پیش از این خرید یک همزن برقی جزو واجبات یک آشپزخانه نبود، اما امروزه الزام وجود همزن های برقی برای پخت خوراکی هایی نظیر کیک یا همزدن تخم مرغ و … در هر آشپزخانه ای احساس می شود. خرید همزن هم مانند خرید هر وسیله دیگری در منزل نیازمند اطلاعات و مطالعه راهنمای خرید همزن برقی می باشد، زیرا با توجه به تنوع اجناس موجود در بازار انتخاب یک گزینه از میان گزینه های موجود کار دشواری است.

البته در میان همزن‌ها مواردی هم برای حرفه‌ای‌ترها در نظر گرفته شده است: همزن برقی ایستاده یا کاسه‌دار. از این وسیله می‌توان برای فعالیت‌های سنگین‌تر و جدی‌تر آشپزی مثل آماده‌سازی خمیر کیک و نان‌ها و غذاهای مختلف استفاده کرد. وقتی برای خرید همزن برقی به فروشگاه‌ها می‌روید، بیشتر فروشندگان همزن‌ها را براساس توان مصرفی و سرعت‌شان تبلیغ و معرفی می‌کنند. اما ماجرا به همین سادگی نیست و پای چیزهای دیگری هم در میان است.

در گذشته استفاده از همزن دستی خیلی رایج بوده است و معمولا برای تهیه ی کیک و یا هر چیزی که درست کردن آن نیاز به مخلوط کردن مواد با یکدیگر داشت، لزوما باید از نیروی دست استفاده می کردید. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترش فناوری، ابزار جدیدی جایگزین همزن های دستی شده و استفاده از همزن را خیلی راحت کرده است. نام این وسیله همزن برقی می باشد که با بهره گیری از نیروی برق، کار مخلوط کردن مواد را در زمان خیلی کوتاهی انجام می دهد.

امروزه همزن برقی به یک ابزار ضروری در آشپزخانه ها تبدیل شده است. در گذشته آشپزهای خانگی قبل از ورودشان به صحنه آشپزی، باید خمیر شیرینی را با دست هم می‌زدند، سفیده تخم مرغ یا خامه را هم می زدند و دستشان درد می‌گرفت و برای اطمینان از عالی بودن نان‌های خود به تکنیک ورز دادن نان مسلط می شدند. اما امروزه، یک همزن برقی می‌تواند همه این وظایف را برای شما انجام دهد و احتمالاً کارهای بهتری را هم انجام می‌دهد. در اینجا آنچه را که باید قبل از خرید همزن برقی پایه یا همزن دستی بدانید آورده شده است.

شاید قبل از انجام خرید همزن برقی این سوال ها برای شما ایجاد شود که همزن برقی چی بخریم؟ بهترین همزن برقی کدام است؟ ارزان ترین و گران ترین همزن برقی در بازار کدام اند؟ یک همزن برقی خوب چه ویژگی هایی دارد؟ خبر خوب این است که ما سعی کردیم با نگاهی کارشناسانه و با استفاده از دانش متخصصین در این مقاله از سایت برترمکس پاسخ کاملی به تمام سوالات مربوط به خرید همزن بدهیم.

 

همزن برقی چیست؟

نام دیگر همزن، میکسر می باشد و وظیفه مخلوط کردن، غلیظ کردن و یکنواخت کردن انواع مواد خشک و خیس را بر عهده دارد. همزن های برقی موجود در بازار به دو نوع معمولی و کاسه دار تقسیم می شوند. اولین بار شخصی به نام رالف کالیر همزن برقی را اختراع کرد. معمولا در بازار همزن های برقی دو نوع رومیزی و دستی دارند. مدل رومیزی این همزن ها دارای پایه است و مدل دستی آن در دست قرار می گیرد و نیازی به داشتن پایه ندارد.

 

انواع همزن های برقی

  • همزن برقی معمولی:
    ابتدایی ترین نوع همزن های برقی، نوع معمولی آنها می باشد. دارای دو بخش اصلی به نام های دسته و سر همزن هستند. همزن های برقی دوموتوره و تک موتوره می باشند. نحوه ی کار کردن این همزن ها به این صورت است که، با در دست گرفتن همزن و قرار دادن سر آن در مواد مورد نظر و روشن کردن دستگاه، وسیله شروع به هم زدن مواد می کند.
  • همزن برقی کاسه ای:
    پیشرفته ترین نوع همزنی که در بازار موجود است، همزن های کاسه ای است. این مدل دارای کاسه ای بزرگ و یا کوچک است که بزرگی یا کوچکی آن براساس واحد لیتر مشخص می شود. هنگام استفاده از این مدل، نیازی به استفاده از نیروی دست ندارید و فقط کاسه را در زیر قسمتی که برای آن تعبیه شده است، قرار می دهید و سپس دستگاه را روشن می کنید. سپس همزن شروع به مخلوط کردن مواد خواهد کرد.

 

همزن برقی معمولی یا ایستاده (کاسه‌دار)

قبل از اینکه وارد شرح ویژگی‌ها و نکات لازم برای خرید همزن شویم، باید تصمیم‌گیری کنید: همزن برقی معمولی می‌خواهید یا ایستاده؟‌ کدام با نیازها و سبک زندگی‌تان سازگارتر است؟

  • همزن معمولی:
    همزن‌های معمولی می‌توانند در کارهای مختلفی به شما کمک کنند. مثلا هم‌زدن تخم‌مرغ، درست‌کردن کیک‌های معمولی و ساده، مخلوط‌کردن مواد گوناگون برای پختن غذا و… . این وسیله‌ها کارتان را راه می‌اندازند، جای زیادی نمی‌گیرند و قسمت همزن دستگاه قابلیت جداسازی و شست‌وشوی راحت دارد و معمولا چندین مدل از پایه همزن هم برای اتصال به دستگاه پایه همراه با هر محصول ارائه می‌شود.
  • همزن ایستاده یا کاسه‌دار:
    این همزن‌ها هر کاری را که از دست همزن‌های معمولی برمی‌آید، به‌سادگی انجام می‌دهند اما علاوه بر آنها، توانایی‌های دیگری هم دارند. مثلا برای آماده‌کردن حجم زیادی از خمیر می‌توانید روی آنها حساب کنید. این مدل از همزن‌ها برای آشپزها یا کسانی مناسب است که می‌خواهند در پخت‌وپز حرفه‌ای باشند.

اما اگر چنین نیت‌هایی در سر ندارید، باید بدانید که خرید همزن برقی ایستاده هزینه بیشتری برایتان به همراه دارد، این همزن‌ها فضای زیادی را به خود اختصاص می‌دهند و کاسه بزرگ‌شان هم نیاز به شست‌وشو دارد.  همزن‌های ایستاده خودشان هم دارای انواعی هستند و تفاوت‌هایی با هم در طراحی بخش پایه همزننده و… دارند.

 

نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید همزن برقی باید به آن توجه کنید

  • قدرت دستگاه: هنگام خرید همزن های برقی حتما به توان و قدرت آن توجه کنید‌. توان همزن با وات مشخص می شود. توان بالاتر نشان دهنده میزان مصرف انرژی است. هرچه قدرت دستگاه بالاتر باشد، یعنی همزن با سرعت بیشتری کار می کند. این نکته را فراموش نکنید که توان بالا به معنای مصرف برق زیاد نیست.
  • توجه به تعداد سری ها: سعی کنید همزنی را خریداری نمایید که سری یا تیغه های زیادی داشته باشد. برای مثال سری تخم مرغ زن، سری خمیر زن، سری ورز دهنده و… . اگر دستگاه شما سری های زیادی داشته باشد؛ مدت طولانی تری برای شما کار می کند.
  • توانایی تنظیم سرعت: برخی از مواد برای ترکیب کردنشان باید از سرعت کمی استفاده کرد. برخی دیگر بالعکس، باید سرعت چرخش سری ها بالا باشد. بنابراین دستگاهی را تهیه کنید که سرعت آن قابل تنظیم باشد. تا بتوانید انواع مواد را هم بزنید و یا مخلوط کنید‌.
  • داشتن قسمتی برای نگهداری سیم: اگر همزن انتخابی شما دارای قسمتی برای نگهداری سیم باشد، برای حمل و جا به جایی آن راحت هستید و وجود سیم بلند شما را آزار نمی دهد.
  • جنس مرغوب تیغه ها: چون سری ها در ارتباط مستقیم با مواد غذایی هستند، باید مقاوم باشند و جنس آنها باکیفیت و ضد زنگ باشد. جنس اغلب تیغه ها از کروم، پلاستیک و یا استیلی است که زنگ نمی زند. سعی کنید همزن با تیغه پلاستیکی را خریداری نکنید.
  • قابل شست و شو: هنگام خرید همزن حتما به قابل شست و شو بودن آن توجه کنید. به طوری کلی باید سری های همزن به راحتی جدا شوند و خیلی آسان هم شسته شوند. چون این سری در اثر برخورد با مواد غذایی خیلی زود کثیف می شوند.
  • توجه به وزن: سعی کنید دستگاهی را خریداری کنید که وزن زیادی نداشته باشد. البته این مورد بیشتر در مورد همزن های برقی دستی کاربرد دارد. هرچه وزن همزن کمتر باشد، کار کردن با آن راحت تر خواهد بود و خیلی زود خسته نمی شوید.
  • توجه به جنس کاسه: در همزن های کاسه ای حتما به جنس کاسه دقت نمایید. جنس کاسه معمولا از پلاستیک یا استیل است. سعی کنید هنگام خرید همزن کاسه ای مدلی را انتخاب کنید که کاسه ی آن از جنس استیل باشد، چون جنس استیل هم مقاومت خوبی دارد و هم ضد ضربه است و دیرتر آسیب می بیند.
  • قیمت: قیمت مدل های دستی پایین تر از همزن کاسه ای است. چون همزن های کاسه ای پیشرفته تر هستند؛ معمولا قیمت بالاتری هم دارند. اگر به دنبال خرید همزنی با امکانات بالا هستید، پیشنهاد ما به شما خرید همزن های کاسه ای است.

 

آموزش شستشو و تمیز کردن همزن برقی

  • نکته مهم: همیشه قبل از تمیز کردن میکسر خود را از برق بکشید.
  • تمام قطعات همزن را از هم جدا کنید: تمام قسمت‌ها را جداگانه درون سینک ظرفشویی بشوئید.
  • کاسه همزن را بیرون بیاورید: کاسه همزن را در سینک بشویید یا در ماشین ظرفشویی قرار دهید.
  • سطوح میکسر را پاک کنید: با استفاده از یک پارچه یا اسفنج مرطوب برای پاک کردن بقایای مواد غذایی یا کثیفی بر روی مخلوط کن استفاده کنید. از ورود آب به داخل موتور همزن جدا خودداری کنید.
  • زیر همزن را شستشو دهید: فراموش نکنید که کف بازوی همزن و زیر پایه همزن را تمیز نمائید. اطمینان حاصل کنید که تمام پورت‌های اتصال را تمیز کرده و از پاک کننده‌های لوله یا خلال دندان برای انتخاب مواد غذایی باقی مانده استفاده کنید.
  • تمام قطعات را کاملا خشک کنید: بعد از اینکه همه چیز شسته شد، تمام اجزا را کاملا خشک کنید. اجازه دهید همزن مدتی بماند تا در صورت ورود آب به موتور خشک شود. پیروی از این نکات به شما کمک می‌کند تا همزن خود را برای سال‌های آینده در شرایط مطلوب و عملکرد مطلوب نگه دارید، هرگز از این مراحل مهم غافل نشوید.

 

روش نگهداری از همزن برقی

  • همیشه بعد از پایان کار تیغه‌های همزن را به خوبی تمیز کنید، زیرا پاک کردن مواد خشک شده روی آن کار ساده‌ای نیست.
  • هر چند وقت یکبار با دست سری همزن را بچرخانید، این قسمت باید روان گردش کند، در غیر این صورت برای جلوگیری از آسیب دیدن موتور آن را برای سرویس به یک تعمیرگاه ببرید.
  • زمانی که از همزن استفاده نمی‌کنید، دو شاخه آن را از پریز برق خارج کنید، فراموش نکنید که حتی موقع خاموش بودن هم ولتاژ درون دستگاه جریان دارد و می‌تواند به آن آسیب بزند.
  • حداقل سالی یک بار سیم همزن را با دقت بررسی کنید، از وجود هر گونه قطع شدگی اطمینان حاصل نمائید، هر گونه قطع شدگی و اتصالی در سیم می‌تواند به قسمت‌های الکترونیکی دستگاه آسیب وارد کند.

 

برندهای معروف همزن برقی

اگر بخواهیم تعدادی از برندهای معروف در حوزه تولید و فروش همزن‌های برقی ساده و ایستاده را معرفی کنیم به فهرست زیر می‌رسیم:

  1. برند بوش
  2. کِنوود
  3. آ.اِ.گِ(AEG)
  4. کوئیزین‌آرت
  5. اِسمِگ
  6. راسل هابز
  7. بلک‌ اند دِکِر
  8. براون
با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید همزن برقی مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از انواع همزن برقی ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را در برترمکس جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.
۵/۵ - (۱ امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا